Opgericht:

5 maart 1999

Hun geluk is wat ons drijft

Het bestuur in Nederland bestaat uit 5 vrijwilligers.
De voorzitster/oprichtster is mevrouw Hanny Beer, zelf geboren in Indonesië. Zij is de sleutel van de stichting en onderhoudt het intense contact met Indonesië.
De penningmeester legt jaarlijks de financiële verantwoording af aan het bestuur. Verder bestaat de stichting uit een secretaresse en nog twee bestuursleden.

Stichting O.K.I. is een vrijwilligersorganisatie die ondersteund wordt door vrijwilligers in Nederland en door vrijwilligers in Indonesië. Een essentiële factor in onze hulpverlening is dat we in Indonesië met lokale vrijwilligers werken. Deze vrijwilligers in Indonesië kennen de kinderen en hun familieomstandigheden. De vrijwilligers staan de kinderen bij en volgen hun ontwikkeling op de voet. Er is rechtstreeks contact met de scholen waar de kinderen onderwijs volgen. De prestaties en motivatie van ieder kind is bekend. Deze aanpak is kleinschalig en persoonsgericht. Er is een nauw contact met Indonesië en iedere aanvraag wordt uiteindelijk hier beoordeeld.

Op de foto, van links naar rechts: Ankie Heuvelink (adviseur), Hanny Beer (voorzitster), Mega Voermans (bestuurslid), Suzanne van den Eshof (secretaresse), Danny Beer (penningmeester), Piet Evers (onderhoud).

stichting onderwijs kinderen indonesië

Ontmoet de mensen achter de stichting

 • Hanny Beer

  – voorzitster en oprichtster

  De voorzitster/oprichtster is mevrouw Hanny Beer, zelf geboren in Indonesië. Zij is de sleutel van de stichting en onderhoudt het intense contact met Indonesië.  De stichting is mijn passie, het liefst ben ik er elke dag mee bezig.

 • Danny Beer

  – penningmeester


 • Suzanne van den Eshof

  – secretaresse
 • Ankie Heuvelink

  – adviseur
 • Mega Voermans

  – bestuurslid
 • Grace Machiels

  – bestuurslid
 • Cynthia Beer

  – PR
 • Word vriend van Stichting O.K.I.

  – dan kunnen we meer kinderen helpen

  Het werk van Stichting O.K.I. doet er écht toe. Dat blijkt uit de positieve ontwikkeling die ‘onze’ kinderen hebben doorgemaakt.

  Onze wens is om nog veel meer kinderen te ondersteunen. Helpt u ons daarbij? Wij, maar natuurlijk in de eerste plaats de Indonesische kinderen, zijn u ontzettend dankbaar!